להב יוצאת במסע פרסום לתוכניות הניהול 2007-8

להב – הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב, עולה היום (4 בספטמבר) עם קמפיין פרסום תחת הסלוגן: "להב חושפת בפנייך את סודות הניהול של המחר". הקמפיין נאמד בכ- 700 אלף ₪, גידול של 40% בתקציב לאור הגידול הצפוי בפעילות.



קמפיין הפרסום כולל אינסרטים, מודעות בעיתונות הכלכלית ובמגזינים מקצועיים וכן באתרי אינטרנט כלכליים. הקמפיין מועלה באמצעות "סופרפוש" פובליסיס דיאלוג ו- PUBLICIS WEBIMAGE.



הקמפיין מקדם את תוכניות הניהול המתקדמות של להב המוצעות למנהלים בכירים במגוון תחומים: ניהול בכיר, ניהול השיווק, ניהול פיננסי, ניהול משאבי אנוש ופיתוח ארגוני, ניהול נדל"ן, יזמות וניהול וכן תכניות ניהול בינלאומיות בשיתוף מוסדות מובילים בעולם.



לדברי אודי אהרוני, מנכ"ל להב: "הקמפיין משקף את הידע הייחודי של להב כארגון המוביל בישראל בתחום העצמת ידע ניהולי, ומתבטא במגוון רחב של תכניות חדשניות המוצעות לראשונה למנהלים בארץ. הניסיון של להב, המהווה חלק מהפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב והקשרים הבינלאומיים הנרחבים של להב עם מיטב בתי הספר לניהול המובילים בעולם מאפשרים לנו להציע למנהלים את התכנים החדשניים ביותר וכלי ניהול יישומיים שיסייעו להם להתמודד עם אתגרי הניהול של המחר".



קרדיטים:


סופרוויזרית: בלה זרצקיס


מנהל קריאייטיב: עודד קיבא


מנהלת לקוח: דקלה גנור שמש


ארט: אלעד בהדני


רכש מדיה: לשכת הפרסום הממשלתית


רכש מדיה אינטרנט: ענבר אברון publicis net media


יחסי ציבור: וגנר גרינשטין

אולי יעניין אותך

קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום אנריקו סגרה
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
Ketogenic diet. Boiled egg, meatloaf and fresh salad