לירון אברהם מונה לסמנכ"ל פרויקטים שיווקים של אתרי קבוצת 'הארץ' TheMarker

לירון אברהם, 33, מונה לתפקיד סמנכ"ל פיתוח עסקי של קבוצת אתרי הארץ ONLINE. בקבוצת האתרים נכללים אתרי האינטרנט של 'הארץ' , 'עכבר העיר' ו- TheMarker .

במסגרת תפקידו, ינהל אברהם את הפעילות המסחרית – שיווקית באתרים, לרבות פרויקטים שיווקיים, פיתוח עסקי וניהול הפעילות המסחרית במחלקת ה"ניו מדיה".



אברהם בעל תואר MBA, עם התמחות בשיווק מהמרכז ללימודים אקדמיים. בתפקידו האחרון שימש כמנהל השיווק של "פרסום מטרה" מקבוצת מוקד המודעות הארצי. קודם לכן, ניהל את מחלקת התוכן השיווקי והפרויקטים המסחריים ברדיו תל אביב FM102. כמו כן עסק בתפקידים נוספים בתחום השיווק, הפרסום והמדיה.


דרור גנות, מנכ"ל אתרי הארץ TheMarker מסר, "אני מברך על מינויו של לירון להנהלת אתרי הקבוצה. אני בטוח כי לירון יתרום רבות לחיזוק הקבוצה מניסיונו בתחום המדיה והשיווק, וימשיך את מיצובה כקבוצת מדיה מובילה."

אולי יעניין אותך

ריטה תורג'מן צילום אייל טואג (Large)
סאבו טיילור דיאב - צילום אלה פאוסט
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
אוליביה רודריגו X LANCOME CREDIT LANCOME
פרופ אלי גימון - ללא קרדיט
דלית וינטראוב מנהלת שיווק עמינח צילום טל טרי

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

ריטה תורג'מן צילום אייל טואג (Large)
דן קיסריה ריזורט פותח פופ אפ קפה טאיזו של שף יובל בן נריה בתמונה פאד קפאו צילום דימטרי פומזן
נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)