למרות התחרות הקשה: מותג WATER& סוגר שנת פעילות ראשונה מוצלחת



מותג WATER& שנכנס בתחילת השנה לשוק המים בטעמים, סוגר שנת פעילות הראשונה ומדווח על ההישגים המרשימים: היקף מכירות המותג בשנה החולפת – מעל 3.5 מליון יחידות ומחזור שנתי של כ- 12 מליון ש"ח.


מהחברה נמסר היום כי לאור ההצלחה של המותג ברשתות הנוחות YELLOW, מנטה, So Good , אלונית וטיב טעם, נכנס החודש המותג WATER& לרשתות השיווק הגדולות בארץ: ריבוע הכחול, מגה ומגה בעיר והרשת הרביעית. צפי המכירות לחודש הראשון עומד על כ-250,000 יח'.


WATER& משווק בשלושה טעמים מיוחדים: נענע-ליים, לואיזה-למון גראס ואבטיח-ליצ'י. המשקה משווק בבקבוקים בנפח של חצי ליטר. "החדירה לרשתות השיווק הגדולות מהווה עבורנו פריצת דרך", אומר בן לוי, מנכ"ל משותף בחברת b-creative המייצרת את מותג המים WATER &, " אנחנו מאמינים ש-water& הוא מותג איכותי ובר-תחרות לכל המשקאות שנמצאים כעת על המדף וצפוי לו עתיד גדול. בשלב הבא בכוונתנו לפתח עוד סדרה שלמה של טעמים ותועלות פונקציונאליות, בהתאם להעדפות ולדרישות הצרכנים. "



עוד מסר לוי כי בשנת 2008 בכוונת החברה להרחיב את סל המוצרים ושטחי המדף כאשר היעד הוא הכפלת המכירות."





אולי יעניין אותך

Prime team
באדיבות וויקס
צילום מסך 2025-08-24 174637
סכיזופרניה
חברת פרשקובסקי הפכה לנותנת חסות לנבחרות ישראל גברים ונשים בכדורסל בתמונה ים מדר צילום איגוד הכדורסל
חליפות צלילה

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נפתחה ההרשמה לפרס הסביבה של ישראל - ללא קרדיט
Brandlight team
קרדיט ארקטה (3)