לראשונה בישראל-אייקונים הכוללים הנחיות לטיפול בבשר בקר טרי. תשלובת בקר תנובה, משווקת מותג בשר הבקר הטרי "אדום אדום", יוצאת בפעילות שיווקית-צרכנית ייחודית ומצרפת בצריכת בשר הבקר הטרי בישראל, ומציעה לצבור הרחב אייקונים הכוללים את מירב המידע וההנחיות הנחוצים לטיפול בנתחי הבשר השונים.
האייקונים כוללים הצגה ויזואלית של נתחי בשר הבקר הטרי השונים המוצעים לציבור, כשלצד כל נתח מירב המידע אודותיו, כגון שיטות בישול מומלצות לכל נתח משך זמן הבישול והצלייה ועוד. כל הנחייה כוללת הסבר מילולי ומלווה באיור מתאים.