מבשלות בירה לישראל וחברתIBBL-SPIRIT יקדמו את חגיגות יום סנט פטריק

מבשלות בירה ישראל בע"מ עם מותג הבירה האירי Guinness וחברתIBBL-SPIRIT היבואנית הבלעדית של מותגי האלכוהול האיריים "BUSHMILLS" ו"איריש קרים בייליס", יוצאות לראשונה בפעילות משותפת לרגל החג האירי סנט פטריק, שיצוין ברחבי העולם ביום שישי, ה-17 במרץ.



שתי החברות הינן חברות בת של חברת "קוקה-קולה", והן תקיימנה את הפעילות המשותפת בכ-75 פאבים ומועדונים מובילים ברחבי הארץ. ההשקעה בפעילות נאמדת בכ-250,000 שקל. שיתוף הפעולה התאפשר בעקבות קבלת הזיכיון לשיווק והפצת המותג "BUSHMILLS" על ידי חברתIBBL-SPIRIT .



במסגרת הפעילות החג, המתבטא בשתייה כיד המלך של מותגי אלכוהול איריים, יקיימו המותגים Guinness ו-"BUSHMILLS" פעילות קד"מ בפאבים מובילים באמצעות חברות הקד"מ טרגט מרקט ופרונטו, שיחלקו חולצות וכובעים של Guinness ו-"BUSHMILLS" לכל מי ש"ייתפס" עם אחד המותגים. כמו כן, דיילות מטעם "BUSHMILLS" מחופשים לנזיר ונזירה יחלקו חולצות של מותג הוויסקי וצ'יסר של חינם לכל מי שלובש את החולצה בסנט פטריק.

אולי יעניין אותך

16181pict7
15485pica6
13922picaaa1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

פרקט למקלחת
ניר צוק
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי