מגזין "פנאי פלוס" חוגג 900 גיליונות של בידור. לרגל החגיגה משיק השבוע גיליון מיוחד ומבצע מתנות

"פנאי פלוס", ישיק השבוע את הגיליון ה-900. לרגל חגיגת יום ההולדת הופק גיליון מזכרת נוצץ מתמיד, שיצא לדוכנים ביום רביעי, 15 בנובמבר.



בשער מגזין-ההולדת, מככבת לא אחרת מאשר הכוכבנית הלוהטת אורית פוקס, כנערת הבלונים והעוגה. פוקס, אחת התופעות המיוחדות של עולם הבידור המקומי, נרתמה להפקת שער ססגונית א-לה דיוויד לה שאפל.



במגזין עצמו, אומרים ב"פנאי פלוס" – חגיגה נוסטלגית הכוללת ציטוטים מעניינים במיוחד של כוכבים מכל הזמנים, סלבריטאים מובילים שנזכרים בחוויות "פנאי פלוס" שלהם, האבולוציה של שערי המגזין ועוד.



נירית וייס, עורכת "פנאי פלוס" אמרה היום כי, "רצינו לתת לקוראים שלנו אווירת מסיבה אמיתית בגיליון, עם המון נוסטלגיה וכבוד לכוכבי "פנאי פלוס" המסורתיים. 900 גיליונות זה לגמרי אירוע שמגיע בזכות הקוראים הנאמנים לאורך כל השנים".

אולי יעניין אותך

מיס נורי פופ בעופר הקניון הגדול צילום בר שריר (4)
יניב נבטי-צילום ליבי קטן נאור
סדרת המקריים החדשה של מידאה_ צילום יחצ חול
Samsung Galaxy S26 Launch(2)
קרדיט ארקטה (3)
Apple_Watch_Series_11_46mm_LTE_Slate_Titanium_Sport_Band_Black_PDP_Image_Position_2__WWEN

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Akamai team
מיס נורי פופ בעופר הקניון הגדול צילום בר שריר (4)
UVeye