מישל תמיר מונה למנהל השיווק של קבוצת רנואר

מישל תמיר (43) מונה בימים אלה למנהל השיווק של קבוצת רנואר.



במסגרת התפקיד יתווה מישל את האסטרטגיה השיווקית והתקשורתית של הקבוצה, ינהל את מערך הפרסום, הדוברות ופעילות השיווק של מותגי החברה. כמו כן יהיה אחראי על פרסום בנקודות המכירה.



בתפקידיו האחרונים שימש תמיר כאסטרטג פרסומי ומומחה בתהליכי מיתוג ופיתוח עסקי. כמו כן, ליווה מישל מהלכי פרסום ומיתוג של לקוחות מן המובילים בשוק. לאחרונה שימש תמיר כמנכ"ל ועורך ראשי של מגזין התיירים Hello Israe.



לדברי יוסי ברוש, מבעלי קבוצת רנואר: " המינוי של מישל תמיר, המביא עימו ניסיון רב בשיווק ופרסום, הוא צעד נוסף במטרה להוביל את הקבוצה למצוינות והגדלת נתח השוק".



לדבריו: "גיוסו של תמיר לתפקיד ממשיך את הקו המנחה של הרשת, לפיו אנו דוגלים במקצוענות ומומחיות. תמיר הינו בחור משכמו ומעלה ואין לי ספק כי יעשה את תפקידו בצורה נפלאה".



תמיר בוגר תואר ראשון במנהל עסקים מהמכללה למנהל, ומתחיל בימים אלה את תפקידו החדש. תמיר נולד בברזיל ודובר פורטוגזית שוטפת.

אולי יעניין אותך

יפעת יעקובוביץ, סמנכ״לית שיווק ומכירות בפארק עתידים תל אביב
אברמי רוזנברג - מנכל חברת זיו מערכות מבית טופ גרופ
דורי שטיין צולם על ידי לילך ברייטמן
Aner Gelman
יגאל גלעדי צילום ינאי יחיאל
Left - Josh Trup, Ortal Sasson-Hendin, Meir Cohen

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מרקט האמנים קרית מוצקין חווית קניה מלאה במרחק נגיעה מהבית בכל ימות השבוע צילום יחצ
PR_harmony superbowl _ באדיבות Wix
אזהרה לציבור