סניף חדש לקפה גרג בים המלח

רשת קפה גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, מרחיבה את פעילות הרשת ופותחת סניף ראשון בים המלח – קניון ים המלח החדש בעלות כוללת של כ-2 מיליון ₪.



הסניף החדש כשר למהדרין ממוקם בקומת הכניסה ישתרע על שטח של כ- 50מ"ר + 120 מ"ר בשטח הציבורי בקניון. עם כ- 100 מקומות ישיבה. הסניף יציע אינטרנט אלחוטי, גישה לנכים, שירות טייק אווי, חניה ועוד.



הסניף החדש יציע, תפריט עשיר ומגוון, תפריט טבעוני מלא שיכלול גם קינוחים ומגוון מוצרי מזון ללא גלוטן, ארוחות ילדים וארוחת תינוקות, קינוחים ועוד.



יאיר מלכה מנכ"ל רשת גרג קפה: "פתיחת הסניף החדש, הנה חלק ממהלך אסטרטגי רחב, להגדיל את נגישות הרשת ברחבי הארץ ולתת מענה לקהל רחב, בסטנדרטים קולינאריים גבוהים, לצד שירות איכותי באווירה ביתית".



עוד ציין מלכה כי: "השהייה בסניף החדש כמו גם בקיימים, תעניק חוויית בילוי, עתירת השראות מהעולם הרחב, עם טעמים וניחוחות ממקומות רחוקים ומתרבויות שונות בעולם. ההשלמה של החוויה באה לידי ביטוי גם בתפריט חדש: תפריט אקלקטי בין לאומי של מטבח מגוון ובמנות השף, אשר יובאו


ממטבחים מגוונים ברחבי העולם ביניהם: מטבח איטלקי, אסייתי, אמריקאי, בלקני, שוויצרי, מקסיקני, ספרדי וכמובן ישראלי".

אולי יעניין אותך

יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)