עוף טוב נכנסת לראשונה לתחום הדגים

"עוף טוב" נכנסה לראשונה לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים. בשלב הראשון תייצר ותשווק פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות, כאשר במהלך החודשים הקרובים המוצרים ישווקו לשוק המקצועי ולאחר מכן גם לשוק הקמעונאי, ולייצוא.



יוסי ניר מנכ"ל קב' "עוף טוב" מציין, "בתום תהליך של כשנה וחצי של פיתוח מוצרים, בחינת השוק והתקשרות עם מגדלי דגים מישראל ומחו"ל עוף טוב גאה להשיק את מוצרי הדגים ולהיכנס לתחום זה".



צריכת הדגים השנתית בישראל הינה כ-70,000 טון ונמצאת בגידול בשנים האחרונות



צריכת הדגים הממוצעת לאדם בישראל הינה כ-12ק"ג. לעומתה- צריכה ממוצעת לאדם בשנה במערב אירופה הינה כ-20 ק"ג ביוון, באיטליה כ-35 ק"ג לנפש , וביפן כ-65 ק"ג לנפש.



קבוצת "עוף טוב" שבבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, הינה יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל.


"עוף טוב" מובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן הגידול.

אולי יעניין אותך

ביחד בשבילך (1)
יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

קרדיט: Safebooks
PHOTO-2025-12-04-10-56-41
שעת ה- Vibe Code _ באדיבות וויקס