פרויקט הגלויה הוורודה

לרגל חודש המודעות לסרטן השד, האגודה למלחמה בסרטן באדיבות חברת נוברטיס אונקולוגיה הפיקו גלויה וירטואלית, שמטרתה להישלח לכמה שיותר נשים ברחבי ישראל, על מנת לעורר את המודעות למאבק בסרטן השד, ובעיקר לחשיבות הטמונה בבדיקה מוקדמת.


פרויקט "הגלויה הוורודה" יעלה היום בעמוד הפייסבוק של האגודה למלחמה בסרטן: "האגודה למלחמה בסרטן – לחיים בריאים". איך זה עובד? בוחרים מילים, מנסחים מסר אישי, ושולחים גלויה למישהי יקרה לליבכם, כשהמטרה היא להעביר את הגלויה הלאה, ולהפיצה לכמה שיותר נשים.



כחלק מהגברת המודעות למאבק בסרטן השד, מדי שנה בחודש אוקטובר, מצוין בישראל "חודש המודעות לסרטן השד", במקביל לשאר מדינות העולם. לאורך כל השנה, ובשימת לב מיוחדת בחודש זה, מקיימת האגודה למלחמה בסרטן פרוייקטים ואירועים רבים להגברת המודעות לנושא ולקידומו.

אולי יעניין אותך

דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נפתחה ההרשמה לפרס הסביבה של ישראל - ללא קרדיט
Brandlight team
קרדיט ארקטה (3)