קדס קידס פונה להורים בקמפיין חדש שיתמקד בזמן איכות



חברת לירם המשווקת את המותג "קדס קידס" בישראל משיקה בימים אלו את קולקציית סתיו- חורף 2007/8. לרגל השקת הקולקציה החדשה בישראל תצא החברה במסע פרסום וקידום מכירות נרחב שנערך באמצעות משרד הפרסום אופטימום, תחת הקונספט: QUALITY TIME , הכולל שילוט חוצות ,מודעות בעיתונות הכתובה כולל פנייה למגזרים השונים, ג'ינגלים ברדיו ודיוור למועדון הלקוחות.


כמו כן יגובה הקמפיין בפעילות קד"מ בסניפי הרשת ומועדון הלקוחות. סה"כ היקף ההשקעה במסע הפרסום נאמד ב 1.5 מיליון ₪.



את הקמפיין תוביל עופר אורבך נוימן, בת העשר, אשר מובילה את מסע הפרסום זו עונה שנייה ברציפות. עופר היא אחות של הדוגמנית הישראלית הבינלאומית עדי נוימן .



על הסט הצטלמו ילדים דוגמנים נוספים,זו העונה השנייה:דין זילברשטיין, יותם דאובר,מאיה כהן ודניאל רפפורט ושי ברקו-עונה ראשונה.בנוסף, הצטלמו הדוגמנים הבוגרים ג'ני צ'רוואני ומייקל טוצ'י, כהורים.


אולי יעניין אותך

דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Scala team
עובדי CATO בתל אביב - קרדיט יפעת יוגב (002)
scaleops - Menash Cohen (002)