לפני כמאה שנים החלו חנויות להציג את מיטב מוצריהן בחלונות ראווה שקופים, כחלק מחשיפה תקשורתית עם הציבור המהלך ברחובות העיר. השנה, ביטלו מספר רשתות את חלונות הראווה, כחלק ממהלך חדשני לניראות ובידול, כך מדווח הידיעון המקוון trends-מגמות שיווקיות.
רשת האופנה Ruehl No. 925 השייכת למותג העל Abercrombie & Fitch הציבה במקום חלון הראווה המסורתי, איור של קיר לבנים האופייני לבתים בקטגוריה של טאון האוס. החלק החיצוני של חנות הבגדים הוליסטר, נראה כמו בית אופייני בחוף הים, כאשר החלונות שלו מוסתרים בתריסי עץ.
גם החלק החיצוני של רשת האופנה החדשה Martin & Osa השייכת לרשת Eagle Outfitters היא קיר עץ שלאורכו פס דק של זכוכית כהה בצבע כחול. החזיתות האטומות של רשתות אלה וגם אחרות מייצגות שינוי דרמטי ביחסי הקמעונאי והצרכן, ומשדרות מסרים של "את תיכנסי לחנות שלנו כי אנחנו כל כך מיוחדים".
קשה עדיין לשפוט עד כמה תפישה זו מהווה יתרון יחסי, שכן, הצרכנים נכנסים אמנם לחנויות, אך מגלים לא פעם כי הם בחנות הלא נכונה – גברים נכנסים לחנויות אופנה לנשים, וכאלה שמחפשים כלי בית נכנסים לחנויות אופנה.
ישנה בעייתיות נוספת בבידול המקורי הזה. הבעיה העיקרית היא במשיכה של לקוחות חדשים, שאינם מכירים את הרשתות. אחת הדרכים להתגבר על כך, היא להשקיע מאמץ חשיפה משמעותי במיתוג של הרשתות החדשות, כך שעוברים ושבים, בקניון או ברחוב, יגיבו מיידית כאשר יראו את שם הרשת.