קסטרו משיקה את מהפכת העיצוב עם קולקציית "ספארי" לקיץ 2020 ויוצאת בקמפיין חדש בכיכובם של הפרזנטורים: רותם סלע, ריף נאמן ויונתן מרגי
קמפיין הספארי באמצעות משרד הפרסום אדלר חומסקי ובבימויו של רועי כפרי, צולם בקניה, הוא קמפיין הומוריסטי המתייחס לדינמיקה בין הפרזנטורים, מציג את השינויים שנעשו במחלקת העיצוב של קסטרו, בית האופנה המוביל בישראל. כחלק מהשינויים עברו בקסטרו להקפדה יתרה על איכויות הבדים ולכן משתמשים בבדים טבעיים, 100% כותנה, כותנת פימה ו100% פשתן וכמובן בהלימה עם הטרנדים הכי נכונים לקיץ
רון רוטר מנכ"ל קבוצת הודיס קסטרו: "אני שמח על יריית הפתיחה של קסטרו לקיץ 2020 אשר מסמלת את השינויים החשובים שעשינו במהלך השנה האחרונה בכל הפרמטרים ובעיקר בכל הקשור למחלקת העיצוב, תוך הקפדה על איכויות ומחיר".
מור פסו, סמנכ"לית השיווק: "כחלק מהשינויים שהמותג עבר בשנה האחרונה, מהעיצובים, הגזרות האיכויות והמחירים, החלטנו שחייבים לצעוק "שינוי" בצורה שונה ובולטת.
רק מותג האופנה המוביל בישראל יכול להמציא מגרש משחקים משלו ולייצר שפה חדשה, פרשית, הומוריסטית ובעיקר מבודלת מכל מה שאנחנו רגילים לראות במותגי אופנה אחרים".