רשת האופנה ZIP ממשיכה להתרחב: פותחת ארבעה סניפים חדשים

רשת חנויות האופנה הישראלית ZIP מתרחבת ופותחת ארבעה סניפים חדשים במתחם ממילא היוקרתי בירושלים, מתחם "ביג" בכרמיאל, בקניון מודיעין וקניון קריית אונו. החנות החדשה במתחם ממילא הינה החמישית של הרשת באזור ירושלים ונפתחת בעקבות ההצלחה של המותג באזור והביקוש רב שנוצר. בכך מגיעה הרשת ל-45 סניפים בפרישה ארצית.



בנוסף, משקיעה הרשת בשיפוץ שלושה סניפים קיימים בקניון "מול הים" באילת, קניון רננים ברעננה ובקניון לב חדרה. במהלך כולו משקיעה החברה סכום כולל 3.2 מיליון שקל. מהחברה נמסר כי "כל החנויות עוצבו על פי הקונספט החדש של הרשת ומבטיחות חווית קניה ייחודית המאפשרת ללקוח לחוש את כוחו של המותג."



לדברי זאב אהרונסון, מנכ"ל הרשת והבעלים: "מחזור המכירות של הרשת ב-2006 עלה ב-19% ואנו צופים גידול משמעותי נוסף במהלך 2007 שיבוא הן מפתיחת הסניפים החדשים והן מהעשרת הקולקציות בכלל והרחבת קולקציית הנשים בפרט".

אולי יעניין אותך

איל_שני_מנכל ובעלים_ שלדג משקפיים_צילום יחצ
יחצ בי פארם
מייסדי קוונטום משינס - קרדיט צילום Ilya Melnikov (002)
סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום יחצ
קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199