רשת המסעדות האיטלקיות "פיורי"

בהשקעה כוללת של כ- 5 מיליון שקל יצטרפו הסניפים החדשים לסניפי הרשת בשרונה מרקט תל אביב, יקום, כפר סבא, ירושלים וירכא, ויפעלו גם הם בקונספט של מסעדה איטלקית מסורתית, המתבססת על ייצור יומיומי של פסטה ובצק טריים מחומרי גלם איכותיים

רשת המסעדות האיטלקיות פיורי ממשיכה את תנופת ההתרחבות שלה ומודיעה על הקמת שני סניפים חדשים בחולון ובירושלים, שיצטרפו למשפחת הסניפים הקיימת ברחבי הארץ. הסניף החדש בחולון יושק בקניון עזריאלי ברחוב גולדה מאיר ובירושלים יושק הסניף בבניין רובינשטיין באחוזת בית הכרם ויצטרף לסניף הוותיק והמצליח הפועל בירושלים במתחם התחנה. שני הסניפים החדשים יחלו לפעול בתחילת שנת 2026 באמצעות זכיינים ובהשקעה כספית של כ-5 מיליון שקלים.

רשת פיורי הוקמה בשנת 2010 על ידי שי אלון, לאחר שהקים את פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה טרייה. הסניף הראשון של פיורי נפתח בשוק האיכרים בתל אביב ובהמשך הצטרפו סניפים בכפר סבא, יקום, שרונה מרקט וירכא. כעת, עם הקמת הסניפים החדשים בחולון ובירושלים, ממשיכה הרשת להרחיב את נוכחותה ולהביא את המטבח האיטלקי האותנטי לקהלים נוספים.

רשת פיורי מציעה מגוון מנות איטלקיות מובחרות בהן פסטות, פיצות, ניוקי, פולנטה, סלטים, מטבלים ואלכוהול, כולן מבוססות על חומרי גלם איכותיים, טריים ומוקפדים, תוך שמירה על קו קולינרי נאמן למקורות ולפשטות האיטלקית. המסעדות מעוצבות בפשטות מוקפדת בסגנון טרטוריה – מסעדה איטלקית ביתית ועממית שבה המתכונים עוברים מדור לדור והאוכל מוגש בפשטות חמה ומשפחתית וכוללות מטבח פתוח שבמרכזו טאבון, כך שאפיית הפיצות ובישול הפסטות מתבצעים מול עיני האורחים ומהווים חלק בלתי נפרד מהחוויה.

אולי יעניין אותך

קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור
Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

PETRIX הסט המלא רצועה ללא ידיים , רתמה או קולר, תיק לשקיות צרכים וכלי מים במתנה - צילום יחצ (5)
Fusion
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ