שידור במובייל בזמן אמת משלים גיוס נוסף 3 מיליון דולר עבור FlyOnWall

FlyOnWall מודיעה על השלמת גיוס של 3 מיליון דולר בסבב ב', ממשקיעים פרטיים, זאת לאחר סבב ראשון לפני כשנה בו גייסה 2.5 מיליון דולר. החברה (לשעבר LiveLens) מתכננת להשתמש בכספים להשקת מוצר לשידור חי במובייל, ולהרחיב את מאמצי הפיתוח והשיווק.


מקס בלובנד, יזם ומנכ"ל FlyOnWall אומר כי שוק ה Mobile Live Streaming צעיר ומתפתח במהירות. "אחרי יותר משנה בשוק עם LiveLens, השתמשנו בניסיון הרב שלנו ומנתוני שימוש שיש בידינו, ויצרנו מוצר מדהים ותחרותי בשוק שעדיין רחוק מלהגיע לשיא המיצוי שלו. אנו מאמינים ש- FlyOnWall , אותו אנו מתכוונים להשיק במהלך יוני הקרוב, יענה על הצרכים של משתמשי המובייל בכל הנוגע לשידור חי מהנייד".



FlyOnWall תאפשר למשתמשים לשדר תכני וידאו בשידור חי ישירות מהנייד ולשתף אותו עם צופים אחרים בזמן אמת. התפתחות הטכנולוגיה בתחום בשנים האחרונות אפשרה כניסה ופעילות של חברות שונות (ביניהן Meerkat ו Periscope). עם זאת, לדברי בלובנד, השוק עתיד להמשיך ולצמוח בקצב מהיר מה שיוצר פוטנציאל רחב לאפליקציות Live Streaming בתחומים שונים, כגון שידורים חיים מאירועי ספורט, מוזיקה, פוליטיקה, חדשות ועוד. "אנחנו מתמקדים בקהילות יעודיות אשר האפליקציה עונה לצריכהם, והשאיפה היא להביא למשתמשים ערך מוסף בחווית המשתמש מעבר לשיתוף ה Live Video עצמו ", מוסיף בלובנד.



אולי יעניין אותך

__יעל שלביה לזר פור יו צילום מור סטודיו (2) - עותק
עיצוב ללא שם - 2025-01-19T131059
שיווק מפה לאוזן
טלי פולג צילום רמי זרנגר
resized_pexels-photo-6153354

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)