שניב תעשיות נייר ממשיכה במגמת ההתרחבות: מוטי לוי מונה למנהל השיווק והמכירות הארצי



שניב תעשיות נייר, המפעל השני בגודלו בישראל בתעשיית הנייר, ממשיכה בפעילות ההתרחבות וכניסה לשווקים חדשים. החברה הוציאה בשנה האחרונה מותג פרימיום חדש בשם lovely והעמיקה את אחיזתה בשוק נייר הטואלט ומוצריו.


מוטי לוי: "אני שמח על הצטרפותי לשניב, מדובר בתפקיד מאתגר ואין לי ספק שהמוצרים האיכותיים של שניב ימכרו את עצמם ויענו על הצרכים של ציבור הצרכנים".


שניב תעשיות נייר בע"מ עוסקת בייצור ושיווק של נייר גולמי ומוצרי נייר מוגמרים לשימושים ביתיים. החברה נחשבת ליצרנית השנייה בגדולה בשוק הנייר הגולמי הביתי עם כושר ייצור של כ-30 אלף טון בשנה. שניב פועלות זו השנה השנייה בשוק רשתות השיווק הקמעוניות בישראל והגיע במהלך השנה השנייה לנתח שוק של מעל 10% במוצרים מוגמרים.



בעלי המניות העיקריים בחברה הינם משפחת ברנט (כ-39%) ומשפחת לקס (כ-11%). בין משפחת ברנט ומשפחת לקס קיים הסכם משותף לגבי אחזקתם בחברה. בידי הציבור מוחזקים כ-9%.



אולי יעניין אותך

יפעת יעקובוביץ, סמנכ״לית שיווק ומכירות בפארק עתידים תל אביב
אברמי רוזנברג - מנכל חברת זיו מערכות מבית טופ גרופ
דורי שטיין צולם על ידי לילך ברייטמן
Aner Gelman
יגאל גלעדי צילום ינאי יחיאל
Left - Josh Trup, Ortal Sasson-Hendin, Meir Cohen

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Mesh Security Team
מרקט האמנים קרית מוצקין חווית קניה מלאה במרחק נגיעה מהבית בכל ימות השבוע צילום יחצ
PR_harmony superbowl _ באדיבות Wix