רקיט בנקיזר מכריזה על "הצלחה מפתיעה" של סדרת הסרטונים "סמדיש" שהפריקה באמצעות
וביוזמת משרד האינטראקטיב Qdigital ובשיתוף פעולה עם אתר mako . בסרטונים שהופקו עבור המותג "פיניש" שהושקעו כמיליון ש"ח. הסדרה צולמה בכיכובה של סמדי בומבה, פיינליסטית העונה הראשונה של התכנית המצליחה "מאסטר שף" ששודרה בקשת.
בסדרה ששמה "סמדיש יוצאים מהכלים ", ערכה סמדי בומבה ביקורי בית ברחבי המדינה, נכנסה למטבח הפרטי של משפחות שונות , בישלה איתם, ניהלה איתם שיחות על מתכונים, ניקוי כלים וניהול המטבח בדגש על חיסכון במים ויתרונות השימוש במדיח כלים , שהינו אחד המסרים האסטרטגיים של פיניש כמוביל את שוק התכשירים למדיח בנתח שוק של מעל 60%ץ
הסדרה, שעלתה לאוויר ב-mako בחודש אוגוסט, כללה 10 פרקים ששודרו אחת לשבוע, כל פרק באורך של כ-5 דקות. לכבוד הפרויקט הוקם ערוץ מיוחד ב-mako שכלל את כל פרקי הסדרה, סרטוני פספוסים ו"מאחורי הקלעים", טיפים לניהול נכון של המטבח תוך דגש על חיסכון במים, מתכונים של סמדי "בומבה" מהסדרה ופעילויות גולשים נושאות פרסים, אשר עורר עניין רב בציבור הגולשים והכיל תוכן רלוונטי ומעניין. כתוצאה מכך זכתה התוכנית למספר צפיות מדהים וחסר תקדים.