הדוגמנית ישראלה אבתאו והסופר-מודל הברזילאי, ז'אן קרלוס, יובילו את קמפיין פקטורי 54 לחורף 2010

ישראלה אבתאו, 22, הדוגמנית הישראלית המצליחה בעולם אחרי בר רפאלי, מעטרת שערי מגזינים בינלאומיים ביניהם "אל", "מרי קלייר", "אלור" צולמה למגזין "גלאמור" עם אסתי גינצבורג ומועמדת ל"ווג" האיטלקי, נבחרה להוביל את קמפיין פקטורי 54 לחורף 2010 כשלצידה סופר-המודל הברזילאי ז'אן קרלוס.



עבור הקמפיין יקבלו השניים 200 אלף ₪ לעונה.



אבתאו צולמה על ידי עלית צלמי האופנה: פטריק דה מרשייה, מייקל תומפסון, וולטר צי'ן ופטריק שאו למגזין "גלאמור", מייקל מומי ל"קוסמופוליטן" ורון קדמי שלנו. היא נבחרה לככב בקמפיינים בינלאומיים מובילים של מעצבי-העל ראלף לורן, טומי הילפיגר ובקמפיינים של רשתות האופנה "מייסיס", "טרגט", "נימן מרכוס", "אמריקן איגל", "און", צולמה על ידי הצלם הישראלי המצליח ארז סבג לקמפיין ליין מוצרי הקוסמטיקה של דונלד טראמפ. לאחרונה מובילת קמפיין חברת הסבונים הבינלאומית "LUX".



אבתאו נבחרה להוביל את קמפיין פקטורי 54 לעונת חורף 2010 כשלצידה הדוגמן הברזילאי ז'אן קרלוס.



קרלוס הצטלם לקמפיין "ג'אסט קוואלי" כשלצידו הדוגמנית קייט מוס וכיכב בתצוגת ארמאני בשבוע האופנה האחרון במילאנו.



קמפיין הזברות של פקטורי 54 , מלווה את הרשת זו העונה השלישית, כשהפעם הזברות צבועות בזהב. הזברות הפכו לאייקון המזוהה עם הרשת.



צלם: רון קדמי


סטיילינג: סיימון אלמלם

אולי יעניין אותך

מימין אור סיגולי, יולה גדרון, אסתי מקלברג, יעל אבקסיס, רוני מהדב לוין צילום דנה בר סימן טוב (1)
קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199