צביקה הדר נבחר להוביל את הקמפיינים של שופרסל לשנים הקרובות

ריצ'י הנטר מנהל עסקים ראשי בשופרסל הודיע היום על בחירתו של צביקה הדר כמוביל הקמפיינים של שופרסל לשנים הקרובות. את הקמפיין הראשון יצלם הדר בשופרסל דיל.



ריצ'י הנטר אמר היום: "רשת שופרסל בחרה בצביקה הדר להוביל את הקמפיינים של רשת שופרסל, המהווה את הרשת הקמעונאית הגדולה והמובילה בישראל, משום שהוא מייצג ערכים שעולים בקנה אחד עם ערכי המותג ומבטא אמינות, ישירות ועממיות, תכונות שכל צרכן ישראלי באשר הוא אוהב, מכבד ומעריך. אנו שמחים ונרגשים לשלב את צביקה במגוון הפעילויות והחוויות שהרשת מספקת לקהל הישראלי ובטוחים שנצליח באמצעותו להעצים את חווית הצרכנים מרשת שופרסל."



צביקה הדר אמר היום: "אני שמח ונרגש להצטרף לרשת שופרסל, מוסד ותיק ואמין בנוף הישראלי אשר מלווה את כולנו שנים רבות. אני מרגיש שהחיבור בינינו הינו טבעי ונכון ואני גאה להצטרף למשפחה החמה הזו."

אולי יעניין אותך

מימין אור סיגולי, יולה גדרון, אסתי מקלברג, יעל אבקסיס, רוני מהדב לוין צילום דנה בר סימן טוב (1)
קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199