רשת ארומה תשדר ללקוחותיה תכני בידור ופנאי של "לילה"

"לילה", המוציאה לאור של מגזין ואתר התרבות והפנאי של ישראל, חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם רשת בתי הקפה "ארומה", במסגרתו יוקרנו סרטונים וקליפים ממקומות בילוי שונים ברחבי הארץ בכל סניפי הרשת.



עשרות מסכי פלזמה חדישים הוצבו בימים האחרונים בכל סניפי רשת "ארומה", עליהם יוקרנו סרטונים וקליפים ממקומות בילוי וכן דיווחים וחדשות על אירועים המתקיימים בכל סוף השבוע.



עמוס מרון, מנכ"ל "לילה", אומר: "לילה מובילה את מהפכת המדיה וראשונה לספק תכנים ויזואליים בתחום הבידור והבילוי לקהל המבקרים בסניפי ארומה.


התכנים יעשירו את חווית השהייה בסניפים ויאפשרו לבאי הסניפים ליהנות מתכנים מגוונים, מעודכנים ורלוונטיים עבורם.



אתר לילה הוא פורטל הבידור ותרבות הפנאי החזק בישראל. האתר מספק עולמות תוכן מעניינים ורחבים בתחום המוסיקה, הבילוי, תרבות אפנה.ובניגוד לאתרי נישה אחרים בתחום מעודכן ארצית.


אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל
ליראק פריז קרם לחות ומסיכה במקום 440 שח 270 שח צילום יחצ חול (2)
570005 ניין ווסט 279.90 שח במקום 399