חברת ""MGS יבואנית אולסטאר ורשת האופנה TNT יוצאות בשיתוף פעולה ייחודי במסגרתו ישווקו בסניפי רשת TNT קולקציות מעוצבות במהדורה מוגבלת של נעלי סניקרס לנערים ולנערות של המותג אולסטאר.
במסגרת שיתוף הפעולה ישווקו תחילה נעלי המותג בכ-15 חנויותTNT בערים ברחבי הארץ, כשבהמשך ישווקו בחנויות הרשת בפריסה ארצית. רשת TNT הינה רשת האופנה הראשונה בישראל שתשווק את נעלי אולסטאר בארץ. כיום נמכרות הנעליים בעיקר ברשתות ספורט. עלות ההשקעה במהלך בכרבע מיליון ₪.
לדברי שירלי הכט דרורי, מנהלת שיווק MGS: "אולסטאר הוא מותג צעיר, מדליק ועדכני. המותג TNT הוא בעל ערכים זהים לערכים של אולסטאר ופונה לאותו קהל יעד. אנו מעריכים כי שיתוף הפעולה עם רשת TNT יהיה פורה ביותר ויביא לתוצאות מעולות".
לדברי מיכה רונן מנכ"ל קבוצת הוניגמן TNT: " אנו שמחים לחבור למותג מצליח ונוסטלגי כאולסטאר. המותג משלים את רוח מותג TNT בדגמים בעיצוב STREET WEAR, אשר יעניקו לקהל לקוחותינו, הזדמנות לחוויית קנייה משלימה וכוללת, לצד קולקציית הקיץ של TNT וזאת במחיר אטרקטיבי, המתאים לכיס של קהל לקוחותינו הצעיר".