רנואר משיקה מגזין אופנה דיגיטלי

חברת רנואר המפעילה את רשת רנואר נשים ורשת רנואר גברים, מוציאה לאור בימים אלה, לראשונה בישראל, מגזין דיגיטלי ייחודי המשלב תכנים מגזינים מתחום הלייף סטייל עם קטלוג המותג לחורף 2012.



המגזין שיצא תחת השם Urban Magazine, אורז את קטלוג קולקציית החורף של רנואר עם תכנים מגזינים בנושאים שונים הקשורים בסגנון החיים האורבאני ומאפשר הצצה למה שקורה החורף בערים החשובות בעולם.



לדברי מישל תמיר, מנהל השיווק של קבוצת רנואר: "החלטנו להשיק את המגזין הדיגיטלי האינטראקטיבי במקום קטלוג הקולקציה המודפס, אשר הודפס העונה במהדורה מצומצמת בלבד, מתוך כוונה למנף את הפלטפורמה הדיגיטלית ולהגיע לקהלים רחבים יותר".

אולי יעניין אותך

__יעל שלביה לזר פור יו צילום מור סטודיו (2) - עותק
עיצוב ללא שם - 2025-01-19T131059
שיווק מפה לאוזן
טלי פולג צילום רמי זרנגר
resized_pexels-photo-6153354

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)