גמר ליגת הפוטבול האמריקאי הוא חגיגת שידור בארה"ב שאורכת 4 שעות לפחות. הפרסום של קוקה קולה במשחק הגמר של ליגת הפוטבול האמריקאית צפוי לספק חוויית צפיה חדשה. הפרסום יציג את הדובים שחזרו ללוות את קוקה קולה בעונת הפרסום האחרונה, כאוהדים של שתי הקבוצות המתמודדות שמגיבים למתרחש במגרש.
הדובים הוצגו לראשונה בקמפיין קוקה קולה בשנת 1922 יוצגו באתר ייעודי (Cokepolarbowl.com) ובמהלך השידור, כשהם מתעטפים בצעיפי הקבוצות שהם אוהדים. הדובים אשר יופעלו על ידי מפעילי בובות וירטואליים יגיבו גם לפרסומות שיוצגו במהלך המשחק – כולל הפרסומות של המתחרה הגדולה פפסי.
הדובים יוצגו מפעם לפעם עם אייפד בידיהם כשהם שולחים עדכונים בטוויטר. גם הפרסומת המסותרתי יותר של קוקה קולה תותאם לתוצאת המשחק באותו הזמן, ותציג אחד מהדובים (שבאותו הזמן יעזוב את אתר האינטרנט).
הקמפיין מופק על ידי W+K בניו יורק