סוגרים את 2012 בעולם הקופונים

גרופון ישראל מציגה: סוף שנה חגיגי במיוחד עם העסקאות המוצלחות ביותר של 2012!


גרופון Best of 2012 הינה תקופת מכירות מיוחדת אשר תתקיים זו השנה השניה בישראל. במסגרתה יחזרו ל"מדף" העסקאות המוצלחות והנמכרות ביותר של גרופון במהלך שנת 2012 .


המסעדות, האטרקציות, הקורסים והספא שזכו במהלך השנה לפופלריות הגדולה ביותר – חוזרים בעסקאות אטרקטיביות בתקופה זו.


דורי היללי מנכ"ל גרופון ישראל ציין כי, "גרופון, כמובילת השוק, עם נתח שוק של למעלה מ-60%, תמשיך להציע לצרכנים את הדילים האטרקטיביים ביותר ולהציג קטגוריות חדשות ומפתיעות.


עולם הקופונים המציין 3 שנים מאז כניסתו לישראל, עורר מהפכה שיווקית וצרכנית אמיתית. הצלחנו לשנות הרגלי צריכה וביססנו את מעמד הקופונים בארנק, מחידוש חד פעמי לתשלום יומיומי המאפשר ללקוחות להרשות לעצמם יותר במסגרת התקציב החודשי הקשיח".


היללי הוסיף, "קמפיין גרופון Best of הוא פעילות שיווקית חגיגית המסכמת שנה של הצלחות והנאות, והינה הדרך הטובה ביותר, מבחינת גרופון, להציע לקהל לקוחותיה להנות במרוכז מהעסקאות הטובות ביותר של השנה".


הקמפיין השיווקי יגובה בתוכנית הרדיו של "טל ואביעד" ובקמפיין דיגיטל.

אולי יעניין אותך

יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Akamai team
מיס נורי פופ בעופר הקניון הגדול צילום בר שריר (4)
UVeye