פינוקים למנהלים: קולינריה לממוקדים

מלון "קיסר פרימייר" אילת יוזם סדרה של 5 סופי שבוע שכל אחד מהם הוא בסימן אחד ממטבחי עמים.



סוף שבוע בין ה8-6 לאוקטובר – מטבח איטלקי שיכלול סדנאות להכנת- פסטה, רביולי, פטוצ'יני, ריזוטו ודגי ים טריים בסגנון איטלקי


.


סוף שבוע בין ה29-27 לאוקטובר – מטבח אסייתי שיכלול סדנאות להכנת-מוקפצים, נודלס, אטריות אורז, פאד-טאי, ואטריות שעועית.



סוף שבוע 10-12 לנובמבר – סודות האפייה יכלול סדנאות להכנת חלות, לחם מחמצת, ומאפה ירקות צמחוני, מאפה שוקולד, קראנצ'ים ומאפה בוקר.



סוף שבוע 26-24 לנובמבר – מטבח ים תיכוני שיכלול סדנאות להכנת – קבבוני דג במילוי חציל וטחינה, בצק פילו בפסטיה, קובה מטוגן, תבשילי קוסקוס, תבשילי בשר ועוד…



סוף שבוע 3-1 לדצמבר – סושי ודגי ים יכלול סדנאות להכנת מגוון סוגי סושי הלך מבחירת הרכיבים הבסיסיים – סוגי אורז ודגים ודרך מרקי פוטו-מארי, סושי סנדוויץ', אין סייד אאוט ועוד…



כל סדנאות האוכל מלוות בשפים מובילים, ביניהם: השף מוטי חיים והשף לוי אוחיון.



מחיר מומלץ: 1,600 ₪ לזוג לחצי פנסיון

אולי יעניין אותך

קייטרינג לאירועים
פילאטיס
telaviv
Outscape
UX_EllenboroughPark
Picture12

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)