כצ"ט מעלה קמפיין לגלולת חירום בהיקף 1.5 מיליון ש"ח

"כצט" (CTS), חברת התרופות המובילה בישראל, עולה היום (יום א) בקמפיין פרסום למותג "ella" , הדור הבא של גלולות החירום, בהשקעה של כ- 1.5 מיליון ₪. הקמפיין יעלה לאוויר באמצעות משרד הפרסום Twistedויכלול קמפיין טלוויזיה וקמפיין דיגיטלי רחב היקף.



מטרת הקמפיין הינה העלאת מודעות ויצירת סקרנות בקרב נשים לאפשרויות החדשות אשר קיימות בשוק ופתוחות בפניהן במקרה וקיים חשש לקיום יחסי מין לא מוגנים או 'תקלה' הקשורה באמצעי המניעה הרגילים.



אורית גזית, סמנכ"ל שיווק ומכירות בחברת "כצט": "כ- 50% מההריונות אינם מתוכננים, 53% מהם נובעים מכישלון של אמצעי מניעה וכידוע, הריונות לא רצויים גובים מחיר בריאותי, חברתי וכלכלי כבד מנשים. אנו רואים חשיבות רבה בהעלאת המודעות בקרב נשים ונערות לבדוק ולהתעניין אילו אפשרויות עומדות בפניהן במקרה של קיום יחסים לא מוגנים. חשוב שיכירו בכך שיצאה גלולת חירום חדשה לשוק ויבינו את החשיבות של נטילת התכשיר מוקדם ככל הניתן ליעילות מקסימלית".

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

פרקט למקלחת
ניר צוק
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי