סוכרזית בקמפיין לסטיוויה

במהלך חודש אוגוסט תשיק חברת "סוכרזית" קמפיין טלוויזיה לסדרת מוצרי סטיוויה המיוצרים ומשווקים על ידה. הקמפיין נאמד בעלות של כמיליון שקל ויתמקד בממתיק המופק מצמח הסטיוויה. הפרזנטורית שנבחרה לקמפיין היא מאיה גנור (23), דוגמנית בסוכנות "יולי" שמתגוררת כעת ברמת גן. אם הפנים שלה נראות לכם קצת מוכרות, ייתכן שראיתם אותה בעבר בפרסומות לפוסטינור ולסוכנות הביטוח "וובי".



הקמפיין מציג דייט רומנטי מוצלח, שלאחריו הפרזנטורית מסרבת לעלות לדירתו של הפרטנר, לאחר שזה נאלץ להודות בפניה כי אין לו סטיוויה של סוכרזית בבית.



"סוכרזית", מותג הממתיקים המוביל בישראל, משווקת את מוצריה בארץ ובחו"ל מזה 80 שנה והיא יצרנית הממתיקים היחידה בארץ שכל מוצריה מחזיקים בהיתר GMP של משרד הבריאות – המבטיח תנאי ייצור נאותים, איכותיים ובטוחים.



הפקה: חיים צינובי'ץ


משרד פרסום: ברודה קפלן


מנהל קריאייטיב – גיא בורודה


תקציבאית – ליטל ראובן


אולי יעניין אותך

מימין אור סיגולי, יולה גדרון, אסתי מקלברג, יעל אבקסיס, רוני מהדב לוין צילום דנה בר סימן טוב (1)
קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199