שבועון "לאשה"יוצא במהלך שיווקי הכולל קמפיין מובייל "חפשי את הכתר", שילווה את ההרשמה לתחרות "מלכת היופי של ישראל". הקמפיין יעלה לאוויר ב- 22 לאוקטובר ויימשך 3 שבועות.
במסגרת הקמפיין, פיתח הסטארט-אפ וויני (Winni), המתמחה בפיתוח משחקי מובייל ממותגים בזמן אמת, משחק מובייל שבו השחקניות תצטרכנה לאתר את הכתר של המלכה ופריטים נוספים בתוך פסיפס צבעוני של דמויות ואובייקטים מעולם התוכן של תחרות "מלכת היופי של ישראל". הזוכות ייהנו מפרס שווה – חבילת טיפוח זוהרת. עם סיום המשחק, תיחשפנה כל השחקניות לדף הרשמה שיאפשר להן להגיש מועמדות לתחרות.
משבועון "לאשה" נמסר: "בקמפיין הנוכחי היה חשוב לנו לייצר חוויה שתלווה את תחרות "מלכת היופי של ישראל" עוד מהשלבים הראשונים של ההרשמה לתחרות. פנינו לוויני על מנת שתפתח עבורנו משחק מובייל חוויתי, שמשלב מרכיבים של כיף והנאה, לצד סמלי המותג המסורתיים של התחרות כמו הכתר הנכסף".
גל ליבנה, סמנכ"ל המכירות של וויני: "אנו מזמינים את כל הצעירות בישראל לשחק במשחק 'חפשי את הכתר' ולהגיש מועמדות לתחרות, ומי יודע, אולי מלכת היופי הבאה של ישראל כבר מסתתרת בין מאות אלפי השחקנים שמשחקים מדי יום בוויני".