בר ואון רפאלי מובילים קמפיין להודיס בקמפיין

רשת אופנת הבייסיק HOODIES יוצאת בקמפיין טלוויזיה בכיכובם של בר רפאלי ואחיה, און, לרגל השקת קולקציית חורף 2017/18.
הקמפיין שהופק באמצעות משרד הפרסום Awesome TLV ויעלה בערוצים המסחריים בשעות הפריים טיים למשך כשבועיים בהשקעה כספית כוללת של 5 מיליון ₪

בקמפיין החדש תוצג בר רפאלי לבושה בפריטים מהקולקציה החדשה אותה הרשת משיקה בימים אלה בחנויות, צופה מחדר בית המלון שלה בחו"ל יחד עם צוות הביוטי שלה בבחור הבחור שנצפה מהחלון מבלי לחשוף את פניו יוצא מהמקלחת ומתלבש בבגדי הרשת ונעלם. בר והצוות מאוכזבים מהיעלמותו של הבחור יוצאים מהמלון שם הם פוגשים את הבחור מעבר לכביש. כאשר הוא מסתובב הוא מתגלה כאחיה הקטן של בר – און.

אורן בר-גיל סמנכ"ל השיווק בחברת HOODIES: "אנו גאים להשיק קמפיין יוצא דופן שמצליח להעביר את קולקציית החורף החדשה ברוח ההומוריסטית, בועטת וקלילה של המותג, תוך הצגת סיפור משעשע וכמעט מציאותי של הפרזנטורים בר ואון רפאלי"

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)