ARMANI JUNIOR SHOES מרחיבה פעילות עסקית בישראל ומעניקה זכיינות ל"סאר-גו השקעות"

"ARMANI JUNIOR SHOES" ענקית מותג העל מרחיבה פעילות עסקית בישראל ומעניקה זכיינות ל"סאר-גו השקעות" לשם כך נערכים ומרחיבים את החנות בכיכר המדינה בהשקעה כוללת של 100,000 $.



"סאר-גו השקעות" בבעלות אדם סטרוגו התמתחה ביבוא ושיווק מותגי ילדים, מפעילת חנות לילדים של מותגי על " קוברי קידס כיכר המדינה", זכה בזכיינות הבלעדית בישראל של מותג העל "ARMANI JUNIOR SHOES" , בנוסף לזכיינות נוספת של מותג העל "JUNIOR GABBANAַ& DOLCE" ובגדי "ARMANI JUNIOR"



בימים אלו משלימה החנות "קוברי קידס, כיכר המדינה" את היערכותה לפעילות ענפה בישראל וקליטת המותג, החנות תושכר ב 90 דולר המתפרשים על 100 מ"ר.



אדם סטרוגו, בעלי " סאר-גו השקעות" מוסר:מצאנו ביקוש הולך וגובר למותגי על מתחום אופנת ילדים, ולכן החלטנו על ביצוע כמה מהלכים אסטרטגיים של : הרחבת קו המותגים שאנו מייצגים בישראל וכמובן הרחבתה של החנות " קוברי קידס, כיכר המדינה", במטרה להיות החנות הייצוגית של מיטב מותגי על לילדים"

אולי יעניין אותך

איל_שני_מנכל ובעלים_ שלדג משקפיים_צילום יחצ
יחצ בי פארם
מייסדי קוונטום משינס - קרדיט צילום Ilya Melnikov (002)
סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום יחצ
קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199