רשת ההנעלה WESHOES עולה בקמפיין חדש בערוץ 12 "קשת" בעלות השקעה של כ -מיליון וחצי ש"ח, עם 3 סרטונים שונים למותגים המותגים של החברה.
זוהר בנזינו, מנהלת השיווק של רשת WESHOES אמרה היום: "בעולם שכולו סובב סביב הרשתות החברתיות בחרנו לאמץ שפה ויזואלית, אינסטגרמית ולייצר סרטונים ברוח צעירה הסרטונים של הקמפיין ממחישים את ה DNA של החברה – משפחה, צבעוניות ושמחה".
WESHOES יצרו סרטונים ובחרו לספר דרכם את הסיפור שלהם בעזרת המותגים המובילים:
Moses- מותג כחול לבן המותאם בדיוק לאקלים ולנוף הישראלי, מעניקים תחושה של ריחוף בעת ההליכה. בקולקציה קיימים כ-30 גווני קיץ טרנדיים.
Keds – מותג הסניקרס הראשון בעולם. מאז 1916 ועד היום חורט על דגלו העצמה נשית תחת הסלוגן: Ladies first מותג לנשים שחיות את חייהן בקצב גבוה ולא מתפשרות על סטייל.
Crocs- המותג הוותיק והאהוב מכולם, ממשיך בקמפיין COME AS YOU ARE המעודד את קהל לקוחותיו לא להתפשר על נוחות ועל מי שהם.
Natural world- המותג האקולוגי שעשוי מחומרים ממחוזרים מתוך דאגה לסביבה. קשת צבעים מגוונת ואג'נדה סביבתית חשובה מבלי להתפשר על נוחות.
קהל הלקוחות של הרשת מאופיין בנעליים לכל המשפחה החל מהצעד הראשון.