יקב עמק האלה ימכור לפורים יין עם תרומה ל- Make-A-Wish

לקראת חג פורים, יקב עמק האלה מציע יין אדום עם תווית ייחודית למען עמותת Make-A-Wish Israel. במסגרת שיתוף הפעולה, על כל בקבוק שיימכר, היקב יתרום 10 ₪ לטובת פעילות העמותה, למען הגשמת משאלות משנות חיים לילדים החולים במחלה מסכנת חיים.



היין עשוי מבלנד של 33% קברנה סוביניון, 28% מרלו, 22% פטי ורדו ו-17% קברנה פרנק. כל חלקה נבצרה ותססה בנפרד, ובהמשך עברה התבגרות בחביות עץ אלון בנפרד. בשלב הסופי נקבע הרכב היין והיין עבר תקופתה נוספת במיכל לפני הבקבוק. היין מייצג את הרפרטרואר הייחודי של כרמי היקב שנמצאים באזור היין של עמק האלה.



היין מאופיין בצבע בורדו מבריק ואטום, מרוכז ועוצמתי, ומציג קשת רחבה של ארומות: שזיף שחור, דובדבנים, ליקריץ, עור, פירות מיובשים ותבלינים. עם חמיצות מאוזנת, טאנינים מוצקים שעוטפים את גוף היין. החך מציג גוף מלא, מורכבות ועושר טעמים שמסתיימים בסיומת ארוכה ואלגנטית. ביין 15% אלכוהול והוא עבר התיישנות בחבית במשך 24 חודשים.


אולי יעניין אותך

יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)