רשת אמפוריום פותחת 2 שני סניפים חדשים בנתניה ובים המלח

רשת חנויות EMPORIUM (אימפוריום) שנרכשה לפני כחודשיים על ידי חברתSBN , הנמצאת בבעלות משותפת של קבוצת בריל וסקאל, פותחת בימים אלה שני סניפים חדשים: במתחם הקניות ביג, באזור התעשייה פולג נתניה ובקניון ים המלח החדש. ההשקעה בפתיחת שני הסניפים החדשים נאמדת בכ – 1 מיליון ₪.



הסניף במתחם ביג נתניה יפתח השבוע והוא משתרע על כ-100 מ"ר והסניף בים המלח צפוי להיפתח שבוע אחרי והוא ישתרע על פני כ-220 מ"ר.



שני הסניפים החדשים יכללו מחלקות נשים/גברים וילדים שישווקו מגוון רחב של מותגים בינלאומיים, בניהם: נאוטיקה, טימברלנד, גאנט ועוד שלל מותגים.



לדברי עופר נוינר מנכ"ל חברת SBN: "אנו מזהים כי קיים בישראל ביקוש ופוטנציאל גדול לחנויות מסוג זה בישראל, שכמעט ואינם קיימות, על כן נמשיך ונתרחב באופן משמעותי גם עם פתיחת סניפים חדשים וגם עם הרחבת התמהיל של מותגים בינלאומיים נוספים".



אמפוריום היא רשת פרמיום מולטי-ברנדס המשווקת מגוון רחב של מותגי אופנה. הרשת מפעילה כיום 5 סניפים ברחבי הארץ ובקרוב תשולב עם רשת ברנדז ותמנה מעל 15 סניפים.


אולי יעניין אותך

יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)