"You" מודיעה על YouDay בקמפיין עיתונות וטלוויזיה חדש

You עולה בקמפיין אנימציה טלוויזיה ועיתונות חדש באמצעות משרד הפרסום שטרית מדיה גרופ בעלות כוללת של 1.25 מיליון ש"ח. הקמפיין הוא קמפיין טלוויזיה Hard sale ראשון ל-You המודיע על עשרות מוצרים בחצי מחיר ברשתות "מגה", "מגה בעיר", "פיצה האט", "KFC", "אלונית" ו-"סגפרדו".



הקמפיין הוא תחת הסיסמא "You Day חוזר" ומודיעה על חגיגת קניות היסטרית למשך יומיים 29-30.6 ברשתות המשתתפות.



הקמפיין שם דגש על המסר של חגיגת הוזלות על מגוון מוצרים למחזיקי הכרטיס באמצעות עשרות כדורים צבעוניים הקופצים מתוך מכונת מסטיקים ומשתוללים על המסך. שרשרת הכדורים הצבעוניים הם לב הלוגו ולכן נבחרו גם הפעם לייצג את You.



לכדורים מספר רב של משמעויות: הצבעוניות הרבגונית החזקה והמרגשת נגזרת מצבעי המותגים המשתתפים בקואליציה החדשנית הזו; עולם הקמעונות מתאפיין בצבעים חזקים ואנרגטיים, שופעי אדרנלין ומניעים לפעולה; הכדור הינו צורה שלמה והרמונית עם משמעויות חיוביות רבות המלוות אותנו עוד מתקופת הילדות; תנועת הסיבוב סביב האותיות מסמלת את הרעיון המרכזי של הלוגו: אתה הלקוח במרכז, הלכה למעשה – מוקף ע"י המותגים שמשרתים אותך ביום-יום ומאפשרים לך ליהנות ממגוון עצום של אפשרויות, הטבות, מתנות, מבצעים והחזרי קניה.



הקמפיין יעלה מחר (27.6) ל-4 ימים ומוערך בעלות כוללת של מיליון ו-250 אלף ₪. הקמפיין ישודר בערוצים 2, 9, 10 ו-24 , בעיתונות הכתובה ובנקודות המכירה.

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)