Novell, המיוצגת בישראל על ידי חברת ההפצה REL , יוצאת בקמפיין בעיתונות הכלכלית

חברת Novell, המיוצגת בישראל ע"י חברת ההפצה REL , יוצאת בקמפיין כללי להצגת סידרת המוצרים עתירי הביצועים והיכולות הקיימים בחברה. הקמפיין, אשר יופיע בעיתונות כלכלית וטכנולוגית תחת הסיסמה "הרנסנס של נובל בישראל", נועד להציג את פעילות חברת Novell באמצעות חברת REL, להדגיש את ההתחדשות של נובל העולמית ומובילות פתרונותיה בתחום אבטחת מידע, ניהול זהויות ושליטה ובקרה על מערכות IT.



הקמפיין יופיע במהלך חודש יולי לתקופה של כחודש בעיתונים הכלכליים ובעיתונות טכנולוגית, ובכלל זה: גלובס, דה מרקר ודיילי מיילי . היקף הקמפיין נאמד בכ- 180,000 שקל.



הקמפיין מורכב מ-3 סוגי מודעות, כולן תחת הסיסמה "הרנסנס של נובל". המודעה הראשונית מציגה באופן באופן כללי את הסדרה החדשה של מוצרי נובל , שתי המודעות הנוספות מציגות את המוצרים של נובל בתחום ניהול מערכות IT ובתחום ניהול הזהויות והאבטחה.

אולי יעניין אותך

חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Ketogenic diet. Boiled egg, meatloaf and fresh salad
צילום מסך 2026-05-02 212633
קמפיין 30 שנה יחצ סלקום