מדיצ'י מדיקל עולה בקמפיין קיץ למותג מולטי-ג׳ין עם "להקת שפתיים"

מדיצ'י מדיקל עולה בקמפיין קיץ למותג מולטי-ג׳ין, מותג נשי שמציע פתרונות שונים לאי נוחות באזור האינטימי. הקמפיין עולה בדיגיטל, באמצעות משרד הפרסום We , בעלות השקעה כוללת של כ- 250,000 ₪.




את הקמפיין תוביל ״מקהלת שפתיים״ הומוריסטית, המורכבת מ-5 דמויות המאוירות כואגינות. הדמויות שרות את השיר 'חם לי חם לי' בגרסת אקפלה, המוכרת היטב מסרטוני יוטיוב רבים, בהם הזמרות מבצעות את כל הקולות ומופיעות על גבי מסך מחולק. המסר המוביל את הקמפיין ״כל בעיה והמולטי-ג׳ין שלה״.




סדרת מולטי-ג׳ין המבוססת על רכיבים טבעיים ומסייעת בטיפול ומניעה של מגוון בעיות באזור האינטימי, תוך שמירה על רמת PH נרתיקי תקין. כל דמות מאוירת בקמפיין, מציגה את הבעיה ואת הפתרון של מולטי ג'ין.



אולי יעניין אותך

קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מבצע גולברי צילום יחצ (5)
הסניף החדש של המשביר במפרץ חיפה צילום יונתן לוי
עופר וולף סמנכל בכיר Akamai