café café עולה לראשונה בקמפיין טלוויזיה

רשתcafé café עולה לראשונה בתולדותיה עם קמפיין טלוויזיה, זאת באמצעות משרד הפרסום החדש של הרשת "חברון-זלצמן". הקמפיין הינו קמפיין חסויות בתכניות פריים טיים בלבד, בערוץ 2 , תחת הסלוגן"café café take your time" .



סכום ההשקעה בקמפיין עומד על כמיליון ₪.



כאמור, הקמפיין הינו קמפיין חסויות בפורמט 6 שניות. כל שקופית חסות תציג תמונה של אחת ממנות הדגל מתוך התפריט העשיר ברשת ובתוספת משפט המותאם לאופי המנה ו/או הסיטואציה המוצגת כגון "קח את הזמן לעסקים", "קח את הזמן לעצמך" ועוד.



אורית אולמן, מנהלת השיווק, מוסרת: "רשתcafé café צוברת תאוצה והופכת לרשת בתי הקפה המובילה בישראל. במסגרת הפעילות השיווקית אותה מובילה הרשת אנו גאים לעלות לראשונה עם קמפיין טלוויזיה שמטרותיו הגברת המודעות בציבור לעצמתה ופריסתה הרחבה של הרשת, כמו גם לקונספט הייחודי לנו בחוויית הבילוי השלמה"



הקמפיין יעלה החל מהיום בערוץ 2. הקמפיין יופיע במסגרת תכניות פריים טיים מרכזיות בעלות רייטינג גבוה כגון "כוכב נולד", "רוקדים עם כוכבים" ו"עד החתונה". מטרות הקמפיין הינן השמת דגש על פריסתה הרחבה של הרשת ברחבי הארץ וכן הבלטת חוויית הבילוי הייחודית לרשת בדגש על התפריט העשיר המוצע ללקוחות.

אולי יעניין אותך

קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

IMG-20260614-WA0006(1)
ישראלי_תיעודי_אני ניו_ליאור מילר_1920x1080
9b993454-ba80-464d-9ffa-ff9dbc3f70c8