בנק הפועלים תומך ב-Go-Millon

Go-Million, המרכז להכשרת יזמים צעירים בהובלת בכירי המשק הישראלי בשיתוף פעולה עם בנק הפועלים. בנק הפועלים מציע לסטודנטים של Go-Million מגוון רחב של הטבות בנקאיות ושירותים יחודיים שהותאמו במיוחד עבורם. הבנק מציע הלוואות עד סכום מקסימלי של 20,000 ₪, שינתנו לתקופה מקסימלית של 48 חודשים, בריבית שנתית של פריים + 2.5% , וריבית מתואמת של 10.11%.



עוד במסגרת שיתוף הפעולה, יוענקו הטבות ופתיחת חשובן V.I.P, לחברות אשר יוקמו בעקבות המרכז ליזמות. בשונה ממרכזי יזמות Go-Million, מעניקה פרקטיקה,לימוד והנחיה של מנטור, שהינו מבכירי המשק הישראלי. המטרה של חלוקת הנרשמים לקבוצות וציוותם למנטור הינה שבסופה יוקמו בזכות האינקובטור האנושי הזה חברות חדשות.



סמדר לנדאו, מייסדת, יו"ר הדריקטריון ומנכ"ל של Go-Million: "שיתוף הפעולה בין Go-Million לבין בנק הפועלים נעשה על מנת להקל על הסטודנטים של המרכז בהוצאות השותפות שמוטלות על הסטודנטים במטרה לתת להם מרווח נשימה וזמן להתרכז בלימודים. אני שמחה שבנק הפועלים, מהבנקים המובילים בישראל, האמין במיזם שלנו והבין את הפוטנציאל הגלום בו ויצא אתנו לדרך משותפת."



Go-Million מציעה לסטודנטים, מסלול חווייתי, מעשיר ומרתק שפותח על בסיס ניסיון מצטבר וידע רב-תחומי של מומחים רבים מכל קצוות עולם העסקים


משך הלימודים הינו שנת לימודים אקדמית אחת בלבד, כאשר במהלך שלושה החודשים הראשונים יעברו הסטודנטים הכשרה בסיסית על ידי שורה נכבדת של מרצים בכירים מקשת רחבה של תחומים, כולם בעלי נסיון עשיר ומוכח בשטח.



שיתוף הפעולה עם בנק הפועלים נעשה בהבעת אמון בתחילתו של גוף היזמות הראשון מסוגו בארץ ובפוטנציאל הטמון בו.

אולי יעניין אותך

חנויות ספורט
באדיבות דקטלון (1)
שמלת כלה
גנרטורים ביתיים
איטום גג
משקפי ראייה למחשב

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים