מותג אופנת הגברים הבינלאומי PIERRE CARDIN משיק קמפיין קיץ בהשקעה של מיליון דולר

חברת דוכס יבואני אופנה בע"מ, המחזיקה בזיכיון של רשת האופנה הבינלאומית PIERRE CARDIN לשיווק והפצת מותגיה בישראל, משיקה קמפיין קיץ לקולקציית הגברים החדשה של המותג, בו תשקיע מיליון דולר.



איציק דור, מנכ"ל PIERRE CARDIN ישראל: "קולקציית הקיץ החדשה של מותג הגברים מתאימה לקהל הישראלי, החובב חולצות פולו, חולצות מכופתרות צבעוניות ומכנסי ג'ינס וכותנה בגזרה קלאסית ומעט משופשפת, כל זאת במחירים תחרותיים במיוחד, ואנו צופים לה הצלחה גדולה בקרב קהל היעד!"



קמפיין הקיץ של PIERRE CARDIN יכלול שילוט חוצות נרחב באזור גוש דן, הפקת קטלוגים, מודעות בעיתונות היומית ומגזיני לייף סטייל. קטלוג הקיץ של המותג PIERRE CARDIN צולם בקונספט של חופשה, על חוף ים, ומככבים בו 2 דוגמנים – בפטיס, דוגמן צרפתי שחום עור, ודיוויד, דוגמן אוסטרי בלונדיני.


אולי יעניין אותך

רשת אמפמ משיקה את מעדניית דליקטיזי צילום שי בראל
מונה ליזה בר בכפר של עמותת איילים באופקים
קרדיט צילום עומרי רוזנגרט,
מולטי ויטמין ואומגה 3 אלטמן
אדליין. צילום מתוך מערכת Warmy
JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

משרדי קומודור
Milestone 2025
רשת אמפמ משיקה את מעדניית דליקטיזי צילום שי בראל