רשת "טויס אר אס" משקיעה 1.1 מיליון ₪ בפתיחת סניף חדש בנצרת

רשת "טויס אר אס" פותחת סניף חדש במתחם "דודג' סיטי" בכביש עוקף נצרת. הסניף משתרע על שטח של 500 מ"ר והוא יכלול גם מחלקת "בייביס אר אס" המתמחה במוצרי תינוקות. החנות מעוצבת בקונספט החדש של טויס "אר" אס המתבסס על מרחבים פתוחים ומידוף נמוך, כשניתן לראות את כל החנות מקצה לקצה.



הסניף החדש יכלול את כל המחלקות בתחומי הפעילות של טויס אר אס – כל סוגי הצעצועים והמשחקים לכל הגילאים, מחלקת מולטימדיה, מחלקת אופניים וגלגלים, מחלקת תינוקות (בייביס "אר" אס) ועוד.



זהו הסניף השני של טויס "אר" אס המעוצב בקונספט העיצוב החדש של הרשת, בהמשך לסניף בת ים שנפתח דצמבר האחרון ומציע פורמט ייחודי לקניונים המתבסס על מידוף נמוך, עיצוב חוויתי ומוצרים ממותגים וחדשניים.



בימים אלה מושק סניף רמת גן המחודש – אחד מהסניפים המובילים של הרשת שעבר עיצוב כולל מחדש וכולל כרגע פינת ג'ימבורי ענקית לתינוקות, מתחם פלייסטיישן להתנסות במחלקת מולטימדיה, עמדת "אוטו קומפי" למשחק חופשי בקומפי, מחלקת פופ חדשה המציעה מתנות לנערות וקומת גלריה בשטח של 500 מ"ר המציעה מגוון ענק של מתקני חצר, ממונעים, אופניים ומתקני ספורט מקצועיים.



טויס אר אס נמצאת בבעלות משפחת פישמן וקופלר ומועסקים בה למעלה מ- 550 עובדים.

אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)