רשת המרכזים הקולינריים-"לגעת באוכל" פותחת סניף חדש ברעננה בהשקעה כוללת של 2 מיליון ₪

הסניף החדש משתרע על שטח של 600 מ"ר וכולל בית ספר לבישול עם עמדות פרטיות, בית קפה ומתחמי גורמה שונים ממטבחי העולם.מהרשת נמסר עוד כי ישנם מגעים לפתיחת שני סניפים נוספים בזכיינות וסניף ראשון בארה"ב.



רשת "לגעת באוכל", מראשל"צ המציעה מתחם קולינרי מובחר לחובבי ומקצועני הבישול, פותחת סניף חדש ברעננה בהשקעה כוללת של 2,000,000 ₪. המתחם החדש, שנפתח בימים אלו, משתרע על שטח של 600 מ"ר, ונשכר בשכירות משנה מחברת ACE למשך 9 שנים. במקביל, שוקד הבעלים צביקה קרובי על הרחבת ופיתוח הסניף בראשון לציון לאור הצלחת המקום.



המתחם החדש ברעננה של "לגעת באוכל" כולל בית ספר מקצועי לבישול, עמדות תבלינים, קפה, כלי מטבח ועוד, לצד פעילותו של בית קפה – המציא מגוון של מאכלי גורמה: החל מכריכים, קישים, סלטים, עוגות ועוד. בנוסף, במתחם "לגעת באוכל" החדש הוקצה שטח מיוחד לאירועים של קבוצות סגורות כגון אירועי חברה, לטובת אלו הרוצים לחגוג ברמה קולינארית גבוהה.



צביקה קרובי, מבעלי "לגעת באוכל", מוסר: "בעקבות הביקוש הגדול, החלטנו לאפשר גם לתושבי רעננה והאזור ליהנות מהעושר הקולינרי של מרכזי 'לגעת באוכל'. כיום רעננה נחשבת למרכז מתפתח בתרבות הגורמה הישראלית, ואנו רואים פוטנציאל גדול באזור. במתחם החדש אנחנו מציעים נגישות לכל מחלקות האוכל וחטיבות הבישול השונות, לצד מתן סדנאות ושיעורים בתחומי בישול ואפייה – כולל עמדות אישיות והדרכה של השפים המקצועיים והמובחרים בארץ. בנוסף, במרכז החדש החלטנו להקצות מקום נכבד, כ-100 מ"ר מכלל המתחם, לטובת קיום של ערבים קולינריים פרטיים, שיאפשרו גם לקבוצות סגורות לקיים ערבים ואירועים מיוחדים באווירה המיוחדת של המקום".

אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)