חברת ml המפעילה את רשת ml נשים וכן פתחה לאחרונה את רשת ml men, מגייסת בימים אלה 150 עובדים קבועים לשתי הרשתות.
גיוס כוח האדם נערך בפריסה ארצית בעיקר לקראת פתיחת סניפים חדשים והגברת כוח אדם בחנויות הקיימות. עיקר גיוס כוח האדם כולל מנהלי/ות סניפים, סגנים/ות, מוכרים/ות, מנהלי/ות משמרת וזכיינים. אבי מלכה מנכ"ל ml מסר כי " עם פתיחת רשת ml men והרחבת הפעילות ברשת ml נשים חל גידול של 30% אחוז בהעסקת עובדים בחברה"
לדבריו: "עד סוף שנת 2006 תפתח החברה סה"כ 10 סניפים של רשת ml נשים ורשת ml men. כמו כן הגידול נובע מגידול בפעילות בסניפים הקיימים והמטרה היא לא לפגוע בשירות בעקבות הגידול.
עוד מסר אבי מלכה כי חברת ml תעביר את העובדים החדשים הכשרה מקצועית על מנת לשמור על רמה גבוהה של שירות ומוכרנות ובמטרה שיישארו כעובדים קבועים בחברה.
רשת אופנת ml נמצאת בבעלות אבי מלכה, החברה מפעילה את רשת ml נשים המונה 52 סניפים בישראל ואת רשת ml men המונה 10 סניפים. עד סוף שנת 2006 תפתח החברה עוד 10 סניפים. חברת ml מעסיקה כיום 300 עובדים קבועים.