אסם ממשיכה במהלך השיווקי לתזונה נבונה: עוברת לשימוש בשמן קנולה בכל הרטבים בעלי 5%

אסם מרחיבה את מהלך התזונה הנבונה – החברה עוברת לשימוש בשמן קנולה בכל הרטבים בעלי 5% שומן : שום, חרדל ודבש, איטלקי, אלף האיים ווינגרט.



שמן הקנולה, המחליף את שמן הסויה עליו התבססו מוצרים אלו עד כה, הינו בעל סגולות תזונתיות ייחודיות, הוא עשיר באומגה 3 ובויטמינים שונים, ובעל טעם מעודן המשתלב היטב ברטבים השונים לסלט.



אסם מובילה את שוק רטבי הסלט עם נתח שוק של 80%,ומחזקת את תחום הלייט, המהווה 53% משוק רטבי הסלט בכלל.



סתיו יואלי, מנהלת השיווק של החטיבה הקולינארית באסם מסרה כי "המעבר לשימוש בשמן קנולה נותן מענה לצורך הקיים בציבור למוצרי בריאות בקטגוריית הרטבים לסלט. המהלך מהווה הרחבה למהלך התזונה הנבונה, בו החלה החברה עם השקתם של מוצרי לייט, מוצרים מרכיבים טבעיים ומוצרים מחיטה מלאה, שהושקו בחודשים האחרונים".

אולי יעניין אותך

רשת אמפמ משיקה את מעדניית דליקטיזי צילום שי בראל
מונה ליזה בר בכפר של עמותת איילים באופקים
קרדיט צילום עומרי רוזנגרט,
מולטי ויטמין ואומגה 3 אלטמן
אדליין. צילום מתוך מערכת Warmy
JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

משרדי קומודור
Milestone 2025
רשת אמפמ משיקה את מעדניית דליקטיזי צילום שי בראל