המותג "קלווין קליין" יוצא בשרות VIP SERVICE לגבר ובחלוקת עשרות אלפי דוגמיות

לכבוד השקת הבושם "אופוריה לגבר", המותג קלווין קליין יוצא בפעילות ענפה בהשקעה של רבע מיליון ₪. יציע שירות עד בית הלקוח וקרנבל ברוח הבושם בסינמה סיטי.



במסגרת הפעילות, מכריז המותג על שירות חדש "VIP SERVICE לגברים", במסגרתו צורפו למגזין בלייזר וגלובס, דוגמיות ריח של הבושם, כך שהגבר יוכל להתנסות בניחוח החדש.



בנוסף, המותג "קלווין קליין" חובר למתחם סינמה סיטי בצומת גלילות ומציע לגברים המגיעים לצפות בסרטים חוויה רב חושית: עשרות אלפי דוגמיות של הניחוח החדש יחולקו בקופות ובמקביל, תחודש המסורת הנוסטלגית של הקרנת הפרסומת באולם הקולנוע ועל עשרות מסכי הפלאזמה במתחם הסינמה סיטי. כמו כן, חלונות הראווה במתחם עוצבו ברוח המותג.



מהחברה נמסר כי "הקמפיין מבוסס על אווירה דמוית חלום המשדרת חושניות ומתמקדת בקשר החזק בין גבר ואישה, על מנת להעניק לצופים חוויה של עונג אלוהי ובכך להעביר את תחושת הניחוח".



אולי יעניין אותך

Qedma founders
יורם נווה מנכל כלל ביטוח ופיננסים ואייל גרין מנכל פארק עתידים תל אביב
7290000299594_3
קולקציית חולצות בית ספר FEEL THE DIFFERENCE H&O - 3 ב 50 שח
7290000849058_3
צילום: עומר כהן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199