"ישיר בית השקעות", מקבוצת ביטוח ישיר השקעות פיננסיות בע"מ, מעלה קמפיין ראשון לשנת 2007 לקרן הנאמנות "ישיר יהב מסד אג"ח חברות".
הקמפיין יעלה באמצעות שלטי חוצות ובאמצעות מודעות בעיתונות פיננסית ומקצועית ופרסום תשדירים ברדיו כשמטרת הקמפיין לפנות הן אל הציבור הרחב והן אל יועצי הבנקים. הקמפיין מועלה באמצעות קבוצת Lead לפרסום ממוקד, יימשך עד סוף חודש ינואר והיקפו עומד על כחצי מליון ₪.
לדברי אביעד בר-סלע, סמנכ"ל השיווק ב"ישיר בית השקעות": "בקמפיין זה בחרנו להתמקד בביצועי הקרן המדורגת מזה מספר חודשים בחמישה כוכבים על ידי קרנות מידע זהב, באמצעות שילוט חוצות, רדיו ועיתונות. על מנת להבליט את ביצועיה המצוינים של הקרן במהלך שנת 2006 החלטנו בפרסום ברדיו לבחור בפניה ישירה של מנכ"ל ישיר קרנות נאמנות בע"מ, רן אמיתי, המציג בתשדיר את הקרן, את התשואה שהניבה ומזמין את הציבור לרכוש את הקרן בסניפי הבנקים".