מי עדן יוצאת במהלך שיווקי חדש

חברת מי עדן יוצאת לקראת הקיץ עם מסלול הצטרפות חדש בשם "מיני". במהלך השיווקי החדש יושקעו למעלה מ- 1.2 מיליון ₪ והוא יגובה בקמפיין פרסום בטלוויזיה, עיתונות ובאינטרנט.



מהחברה נמסר כי המסלול החדש כולל את מרכיב שירות "מי עדן עד אליך", ומיני בר קומפקטי ומעוצב, במתנה. לדברי אורית גזית, סמנכ"ל שיווק מי עדן: "המסלול החדש מאפשר כניסה קלה לתוך שירות "מי עדן עד אליך" עם פתרון מים קייצי, במחיר השווה לכל נפש. מרבית הציבור כבר שותה מים מינרלים טבעיים בבית, אנחנו מאמינים שהמסלול החדש רק יעמיק את המהפכה הבריאה, ויתן לצרכן מענה באמצעות זמינות עד הבית ופתרון המתומחר באופן אטרקטיבי ביותר."



השקת המסלול החדש תגובה, כאמור, בקמפיין הממשיך את השפה הפרסומית של מי עדן תחת הסלוגן: "70% מהגוף של ילדיכם הם מים, אילו מים ממלאים אותם בבית?" איתו מציגה מי עדן את הרציונאל הפרסומי המחדד חשיבות בחירת המים איכותיים.



אולי יעניין אותך

מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)
Novakid אקדמיה בינלאומית לילדים - צילום יחצ
אירוע AI Agents in Action במתחם SQLink Innovation (2)
unnamed
סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)