טבע ישראל משיקה את סירופ אקמולי בטעם שוקולד

חברת טבע, מרחיבה את סדרת אקמולי ומשיקה סירופ בטעם חדש – אקמולי בטעם שוקולד. אקמולי שוקולד הינו הסירופ הראשון בישראל להורדת חום בטעם שוקולד שהינו הטעם האהוב במיוחד על ילדים וגם מבוגרים. יחד עם זאת אינו מכיל סוכר.



מהלך ההשקה שעלותו הכוללת מוערכת בכ – 2 מיליון שקלים, יכלול גם קמפיין פרסום רחב היקף, באמצעות משרד הפרסום שלמור-אבנון-עמיחי/Y&R, אשר ממשיך את הקמפיין של "אנשי ה-" ומציג ילדים ותינוקות אשר מקוטלגים לפי סוגי התנהגות בזמן חום או כאבים. הקמפיין יעלה בערוצים 2, 10, 24, 9 וייתמך בפעילות בנקודות המכירה.



השקת הסירופ החדש הינה חלק מהאסטרטגיה של טבע להמשיך ולספק להורים חידושים שיסייעו להם בשיפור היענות ילדיהם לנטילת תרופה להורדת החום. צורך זה עלה בסקרי צרכנים שביצעה החברה לפני השקת המוצר.



הסירופ החדש מצטרף לטעמים הקיימים של אקמולי: פטל, פירות ותות שדה, המיועדים כולם לטיפול בחום וכאבים בתינוקות וילדים. הסירופ מאושר לשימוש מגיל אפס ללא צורך במרשם רופא.

אולי יעניין אותך

מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)
Novakid אקדמיה בינלאומית לילדים - צילום יחצ
אירוע AI Agents in Action במתחם SQLink Innovation (2)
unnamed
סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)