קבוצת ר.ד.א יוצאת בקמפיין למותג האיטלקי "Cam"

קבוצת ר.ד.א המשווקת מוצרי תינוקות, פעוטות וילדים, יוצאת בקמפיין בהשקעה של מיליון ₪.


הקמפיין שעולה באמצעות פרסום " ברלזון רן לוי" יתמקד בעגלות של המותג האיטלקי Cam שהקולקציה החדשה שלו הושקה לאחרונה במלואה בישראל. הקמפיין עולה תחת הסלוגן to Italy" "Wellcamבעיתונות ארצית, שלטי חוצות ורדיו.



אייל אייבינדר הבעלים של קבוצת ר.ד.א מסביר כי: "בשל הביקוש למותגי פרימיום בתחום התינוקות בכלל ובתחום העגלות בפרט שעלה בשנתיים האחרונות בעשרות אחוזים, העלאת המודעות של הצרכן לאיכויות המותג באמצעות קמפיין נרחב, הכרחית."



לדבריו: "הקמפיין מתמקד בעגלות, ליבת הפעילות של המותג, מאחר ומדובר במוצרי הדגל של Cam וכן מסקרים שעשינו עלה כי קניית העגלה מהווה את הצעד המשמעותי ביותר עבור ההורים שבדרך."



קבוצת ר.ד.א. פעילה כ – 25 שנים בשוק התינוקות בישראל. הקבוצה מגלגלת 25 מיליון ₪ בשנה ומשווקת לכל הרשתות והחנויות המתמחות את המותגים האיטלקיים cam ו – neo nato, את מותג ההלבשה לתינוקות First Love ואת המותג easy baby.



אולי יעניין אותך

טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

משרדי קומודור
Milestone 2025
רשת אמפמ משיקה את מעדניית דליקטיזי צילום שי בראל