ריצ'רד הנטר, מחברת הייעוץ מקנזי ושות', מונה למשנה למנכ"ל ואחראי על תחום השיווק בנטוויז'ן 013 ברק

הנהלת חברת נטוויז'ן בע"מ הציגה היום לדירקטוריון את המינויים החדשים המתגבשים לחברה לאחר מיזוג פעילותה עם נטוויז'ן 013 ברק בע"מ.



ריצ'רד הנטר, עד כה שותף בחברת הייעוץ מקנזי ושות' בארץ ובאירופה, מצטרף להנהלת נטוויז'ן בע"מ כמשנה למנכ"ל ואחראי על תחום השיווק. הנטר, אשר ייכנס לתפקידו בתחילת אוקטובר 2007, כיהן במהלך שמונה השנים האחרונות כיועץ בכיר ושותף בחברת הייעוץ הבינלאומית מקנזי ושות'. במסגרת תפקידו הוביל תהליכים עסקיים בתחום התקשורת והקמעונאות בישראל ובאירופה.



יגאל גסר, סמנכ"ל הכספים של החברה, הודיע אתמול לדירקטוריון החברה על כוונתו לפרוש מתפקידו בסוף השנה. גסר, מכהן כסמנכ"ל כספים של חברת נטוויז'ן בע"מ מזה 6 שנים. את מקומו יחליף בינואר 2008, אופיר שריד, שמכהן כחשב החברה במהלך חמש השנים האחרונות.



גיל דבש, שכיהן עד כה כמנהל קשרי מפעילים של חברת נטוויזן013 ברק, הועלה לדרגת סמנכ"ל ויכהן מעתה כסמנכ"ל קשרי מפעילים. קידומו של דבש נעשה במסגרת כוונת החברה להרחיב ולפתח את תחום השיחות הבינלאומיות.



עמי אראל, מנכ"ל נטוויז'ן בע"מ אמר היום כי "אנו בונים חברת תקשורת מהגדולות בישראל. הצטרפותו של ריצ'רד הנטר לנטוויז'ן 013 ברק הינה חיזוק משמעותי למערך השיווק והניהול של עם מיזוג פעילותה הנטר מביא עימו ניסיון בינלאומי מוכח בתחום השיווק והעסקים וצפוי לתרום להצלחתה ופריחתה של החברה בשנים הקרובות. גודלה של החברה עם מיזוג הפעילות יאפשר לה להוביל את השוק, להקצות משאבים רבים להשקעות וצמיחה, ולספק סל שירותים איכותי ורב גוני ללקוחותיה היום ובעתיד".


אולי יעניין אותך

Aner Gelman
יגאל גלעדי צילום ינאי יחיאל
Left - Josh Trup, Ortal Sasson-Hendin, Meir Cohen
עירא ליף צילום יחצ
צורית דעדוש - קרדיט ליה יפה
גיל שטרן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

קרדיט: Safebooks
PHOTO-2025-12-04-10-56-41
שעת ה- Vibe Code _ באדיבות וויקס